Dakbedekking

Een goedgelegd dak geeft u jarenlange bescherming tegen de elementen. Wij voorzien uw pand vakkundigvan de juiste dakbedekking.
Nieuwbouw, renovatie of alleen reparatie: Cor Coppens Alkmaar adviseert u als ervaren dak specialist over de diverse producten en verwerkingsmogelijkheden.

Installatie vakman nodig bel (072) 51 142 30

Wij voorzien uw woning of bedrijfspand snel en vakkundig van de juiste dakbedekking.
Denkt u bij het maken van een keus aan:

  • De helling van het dak
  • Beoogde levensduur/kwaliteit
  • Materiaalkeuze
  • Kleur
  • Isolatiewaarde
  • Constructie van het dak
  • Afwerking van de rand

NEN 6050: de strengste norm in brandveiligheid

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, utiliteits- of woningbouw, Coppens heeft voor iedere denkbare toepassing een perfect en gegarandeerd daksysteem in handen.

RHEPANOL

Duurzaam en warmte reflecterend: kunststof dakbedekking

Kiest u voor kwaliteit die blijft, dan kiest u voor kunststof dakbedekking. Wij hebben al twintig jaar ervaring met Rhepanol. Wat duurder in aanschaf, maar veel duurzamer: u hebt er 40 jaar plezier van, in verhouding van 20 tot 25 levensduur van bitumineuze dakbedekking.

Rhepanol is al tientallen jaren op de markt. Wij kennen het als een betrouwbaar, brandvrij te verwerken produkt. Wie bovendien kiest voor een lichtere tint profiteert van de warmtereflecterende eigenschappen. Op een zwart dak kan de temperatuur oplopen tot 70 graden, bij een licht dak is dat ongeveer 50 graden. Een stuk comfortabeler wonen!

Bitumen

Kiest u voor bitumineuze dakbedekking? Sinds april 2009 is onze werkwijze veranderd. Het branden van de dakbedekking op de ondergrond is voor ons bedrijf verleden tijd sinds de invoering van NEN 6050. Met deze norm wordt de brandveiligheid gewaarborgd tijdens de werkzaamheden op het dak.

Randen en dak doorvoeringen mogen niet meer gebrand worden. De nieuwe manier van werken is intensiever maar geeft veel minder brandgevaar. Sinds de invoering van deze norm hebben verzekeringsmaatschappijen de regels voor het uitkeren van een brandschade erg aangescherpt.

Neem voor meer informatie contact met ons op.